ACUM PENTRU VIITOR!

RESTART_logo

Visul nostru este să îi inspirăm pe români să clădească mai departe această țară, astfel încât România să își atingă potențialul real.  Obiectivul nostru este să demonstrăm, prin puterea exemplului propriu, că numai atunci când există implicare, responsabilitate și compasiune sunt posibile evoluția și schimbarea în bine. Ne dorim astfel ca, prin proiectele sociale pe care le dezvoltăm, să oferim soluții bazate pe implicare civică și compasiune față de semenii noștri. Am pornit la drum cu convingerea că proiectele noastre vor inspira și alte acțiuni similare și vor oferi speranță într-un viitor mai luminos pentru generațiile viitoare.

Îmbrățișăm ideea că, fără încredere și bună credință, nu putem funcționa în mod real ca o comunitate și ca o democrație. Dorim să fim o platformă care mobilizează resurse strategice și oferă un spațiu de exprimare pentru românii implicați, încrezători, și ambițiosi, oameni cu o solidă experiență profesională, orientaţi spre rezultate,care sunt modele demne de urmat și care, indiferent de originea sau opțiunile lor, sunt dispuși să contribuie la dezvoltarea și transformarea mentală a României.

Ceea ce ne unește este mai puternic decat ceea ce ne desparte. Este imperativ să lăsăm deoparte disputele mărunte și să acționăm solidar în spiritul iubirii pentru această țară. Să ne amintim care ne sunt valorile și să le dăm un RE:START!  Să visăm la cum am vrea să arate țara în care vor trăi copiii noștri și să dăm RE:START unei Românii mai unite, mai puternice și mai bune!

ÎNTREPRINDERI SOCIALE

RE:START încurajează inovația și colaborarea în antreprenoriatul social. Cele mai importante rezultate ale proiectelor noastre sunt impactul social și schimbarea în bine pe care o generează.

PROGRAME SOCIALE AJUTOR SOCIAL

Ne propunem să realizăm proiecte naționale menite să sprijine categoriile sociale de risc prin implicarea comunităților locale. Demnitatea și egalitatea de șanse sunt drepturi fundamentale și este nevoie de un efort comun pentru a le apăra.

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA SOCIETAȚII

Participarea civică și comunitară sunt esențiale pentru evoluția societății noastre, iar aceste deprinderi trebuie dobândite și educate încă din copilărie. De aceea vom dezvolta programe de educație și suport în acest sens. Doar o Românie implicată își poate atinge potențialul și duce mai departe valorile.