Filantropia  vine din greacă și  înseamnă dragostea pentru umanitate, în sensul hrănirii și stimulării a tot ceea ce înseamnă a fi uman.

Fundația Make-a-Wish România

Fondator și Președinte al Consiliului
Misiunea fundaţiei Make-A-Wish România este aceea de a îndeplini dorințele copiilor care suferă de afecțiuni medicale care le pun în pericol viața, pentru a îmbogăți astfel experiența umană cu speranță, putere și bucurie. Cu ajutorul prietenilor noștri inimoși am reușit să îndeplinim până acum visele a peste 150 de copii.

Școala Ronald S. Lauder, București

Membru al Consiliului Administrativ
Educația este soluția universală pentru toate problemele noastre motiv pentru care voi fi mereu implicat în orice activitate care implică educația.
Școala Lauder oferă cea mai bună educație posibilă copiilor din România.

Școala Româno-Finlandeză, București

Membru al Consiliului de Supervizare
Am fost încântat să devin membru al Consiliului de Supervizare, la invitația fondatorului școlii, domnul dr. Ioan Ceuța, o persoană excepțională. În toate studiile PISA bianuale efectuate în întreaga lume, în care se studiază calitatea sistemelor educaționale ale majorității națiunilor de pe glob, Finlanda se găsește în mod regulat printre primele 5 și, foarte des, este numărul 1. Prin urmare, este un pas logic să privim Finlanda ca pe un exemplu de bune practici  și un model de sistem educațional progresiv.

OvidiuRo

Membru al Consiliului Consultativ
Misiunea OvidiuRo: fiecare copil sărac să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății românești.