BUSINESS

Am avut norocul să fiu inițiat în tainele afacerilor chiar de către tatăl meu, în afacerea familiei. Am încercat mereu să completez această educație cu experiența și înțelepciunea dobândite pe cont propriu.

Prima întreprindere în acest sens a fost o cafenea, în centrul Vienei, numită Klemmer, care a devenit rapid un punct de atracție în oraș.

A urmat apoi implicarea cu succes în diferite domenii ca producția de oțel, construcții navale și industria de servicii și turism.

Am venit în România la cârma unei alte afaceri de familie, AUTOITALIA SRL, importator general al mărcilor: FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, MASERATI. Compania românească a avut una dintre cele mai mari cote de piață raportat la cotele de piață FIAT din lume, având o cifră de afaceri de 265 de milioane de Euro pe an. În 2011, am vândut compania pentru a ne reorienta către alte domenii de activitate.

Experiența în afaceri, dar și asumarea unor modele culturale diverse – românesc, austriac, italian, indonezian – mi-au oferit o perspectivă unică asupra oamenilor și asupra rolului pe care trebuie să mi-l asum în societatea în care am ales să trăiesc. Am înțeles astfel că este datoria mea să folosesc înțelepciunea pe care am acumulat-o până acum pentru a oferi ceva în schimbul ospitalității și căldurii cu care am fost primit în cadrul comunității și țării mele. Așa a luat naștere RE:START.

ALTE AFACERI LA CARE AM PARTICIPAT IN TRECUT.